Met recht trots op MFC de Swingel!

Deze week heeft de Leeuwarder Courant en de SA! uitgebreid aandacht besteed aan de mooie ontwikkelingen van ons MFC de Swingel. Niet alleen vinden zij het bijzonder dat De Swingel afgelopen jaren een revival heeft gemaakt, ook wij zijn er trots op. Door bestuur, activiteitencommissie, en vrijwilligers zijn een paar prachtige doelstellingen behaald. Namelijk het verfraaien en uitbreiden van de Swingel, het verduurzamen, toename van activiteiten en professionalisering beheersfunctie.

Veel vrijwilligers hebben in samenwerking met bedrijven de mouwen opgestroopt en zijn aan de slag gegaan. Zaterdag kan met veel trots het eindresultaat van deze fase worden bewonderd. Wijnjewoude heeft een prachtig dorpshuis. In de middag is er open huis van 13-16 uur. ’s Avonds is er om half acht kinderdisco en start rond 20:00 uur een spetterende muziekavond met lokale artiesten en DJ. Wees meer dan welkom!

Benieuwd naar het mooie verslag van de SA! en Leeuwarder Courant? Deze vind je hier:

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *