Officiële opening Speeltuinen

Vanaf 2019 zijn wij bezig geweest met het vernieuwen en herinrichten van vier speeltuinen in Wijnjewoude. Inmiddels zijn we drie jaar verder en zijn drie van de vier speeltuinen klaar. Omdat er al druk gespeeld wordt, hebben wij als Speeltuin Commissie Wijnjewoude ervoor gekozen de speeltuinen op 22 oktober officieel te openen.
Er zijn nog plannen voor de Loksleane/Bremerheide om daar meer een beleefpad van te maken. Aan de Noormanstrjitte zijn al mooie toestellen geplaatst. Hier zijn nog plannen om de speeltuin nog geschikter te maken voor mindervaliden. Wij gaan er vanuit dat we dit in 2023 kunnen realiseren en afronden.

De feestelijke opening valt samen met de open dag van van de Swingel Dit is een bewuste keus. Wijnjewoude is één dorp. De speeltuinen en de Swingel zorgen voor een prettige leefbaarheid binnen het dorp.

Voor de speeltuinen ziet de opening er zo uit:

13.00 MFC de Swingel begin fietstocht langs de speeltuinen

13.45 Te Nijenhuiswei officiële opening

14.00 Wethouder Libbe de Vries opent de speeltuinen

14.30 MFC de Swingel voor bekendmaking namen speeltuinen

Graag zien we je tijdens de opening.

Speeltuin Commissie Wijnjewoude:
Rosan, Regina, Aline, Diane, Ina, Inge, Grietje en Ingrid

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *