Doneer je energietoeslag aan de Voedselbank

Kun jij de energie toeslag missen? Doneer die dan aan de Voedselbank Opsterland!

Alle huishoudens in Nederland krijgen € 190,- korting op hun energierekening voor de maanden november en december. Dat is goed nieuws voor veel mensen die het nodig hebben. Maar er is een deel van de mensen die dit niet nodig heeft.

Minister Rob Jetten gaf eerder aan dat het mooi zou zijn om in dat geval het geld weg te geven aan een goed doel. Hij koos er zelf voor om aan de Voedselbank te doneren. Dat is nog es het goede voorbeeld geven!

Afgelopen half jaar groeiden we bij de Voedselbank Opsterland van 52 naar 73 gezinnen met in totaal zo’n 250 mensen, waaronder meer dan 120 kinderen in de schoolgaande leeftijd. Tweehonderdvijftig mensen die afhankelijk zijn geworden van de voedselbank. En de verwachting is dat er nog meer zich zullen aanmelden. Bovendien is er steeds minder voedsel beschikbaar en wordt inkopen van voedsel steeds duurder vanwege de inflatie. Kortom, financiële hulp is zeer welkom.

Dus, heb je het idee dat een ander de energiekorting harder nodig heeft dan jijzelf? Doneer dan aan onze Voedselbank in Opsterland. Gebruik bijgaande QR-code om je energie toeslag te doneren.

Wil je vaste donateur worden, dat kan ook. Kijk dan op onze website www.voedselbankopsterland.nl en klik op de rode knop DONEER.

Namens onze klanten en vrijwilligers alvast hartelijk bedankt !

 

OPROEP
Heb jij ook het idee dat je de eindjes niet meer aan elkaar kunt knopen? Meld je aan! Het kan namelijk iedereen overkomen in deze tijd. Bel met 06 1059 6926 of stuur een email naar aanmelding@voedselbankopsterland.nl
Onze vrijwilligers staan klaar om samen met jou te kijken hoe we kunnen helpen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *