Eindejaarsfeest Wijnjewoude

Dit jaar gaat het eindelijk gebeuren! We gaan een feest tweedaagse organiseren op 30 en 31 december. Waar het de vorige jaargangen nog is misgegaan vanwege corona, kunnen we nu eindelijk los!

We beginnen op vrijdag 30 december met een leuke pubquiz in de tent (verwarmd) op het evenemententerrein. Daarna gaat de DJ het vervolgen tot in de late uurtjes. Op zaterdag 31 december gaan we de avond beginnen met een professionele (!) vuurwerkshow om middernacht. Daarna is er ruimte in de tent om met ons allen het nieuwe jaar op een leuke, gezamenlijke manier te beginnen.

Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken gaan de buurtverenigingen bij de deuren langs om te collecteren. Aangezien we iets aan het opbouwen zijn, zijn de financiële middelen beperkt. We hopen dan ook dat u ons hiermee wilt helpen. Voor het dorp, vanuit het dorp! Dat is onze gedachte!

De collecte zal in de week van 14 t/m 20 november plaatsvinden.
Alvast bedankt voor uw bijdrage en tot oud en nieuw!

Stichting eindejaarsfeest Wijnjewoude
Kees Talsma, Roy Paltie, Simon Rozema, Gerben de Boer, Wilco van der Meer en Thomas van der Lei

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *