Enquête: cohesie Wijnjewoude  

Soms krijgen wij van Wijnjewoude.net leuke of interessante berichtjes binnen. Of een vraag of wij kunnen helpen met een afstudeeropdracht, en natuurlijk kunnen wij dat!
Dus bij deze een oproep aan alle lezers van Wijnjewoude.net om deze student te helpen:

Mijn naam is Job Elzinga. Voor mijn afstudeeropdracht van de studie Human Geography and Planning aan de Rijksuniversiteit Groningen doe ik onderzoek naar sociale cohesie en dorpscoöperaties. Ik focus specifiek op Wijnjewoude Energieneutraal, omdat ik zelf uit de regio kom en dit een interessante coöperatie vindt. Afgelopen week ben ik twee keer in Wijnjewoude geweest om een enquête voor dit onderzoek af te nemen en ik ontving toen veel enthousiaste reacties. Ik vroeg me af of u mijn enquête zou kunnen delen met meer mensen in het dorp, omdat ik nog op zoek ben naar meer reacties en dat zou mijn afstudeerproces erg helpen.

De enquête en verdere informatie is te vinden via de volgende link: https://forms.gle/dbMmXb3P6gbgvaoZ6
U zou mij ontzettend helpen door deze enquête in te vullen en te delen met anderen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *