Sinterklaasintocht 2022

Zaterdag 19 november komt Sinterklaas om 9.30 aan bij De Vaart van Klein Groningen. Zou hij dit jaar met een discoboot komen? Of heeft hij een ander vervoersmiddel geregeld? In ieder geval is er muziek en wordt er vrolijk gedanst door de pieten.

Kom dit jaar allemaal op de fiets naar klein Groningen! Versier van te voren jezelf en je fiets.

Het wordt een leuke versierde fietstocht met Sinterklaas door het dorp. De route zal via fietspad van de Opper Haudmare richting de driehoek naar de Merkebuorren en met de bocht langs it Waldhus> via Te Nijenhuiswei > Welfingstrjitte om school de Sinnewizer en naar Discotheek De Swingel gaan. Daar staat weer een geweldig feestje op ons te wachten.

Een oproep aan iedereen die langs de route woont: graag de auto’s op oprit of parkeerplaats parkeren zodat de weg goed vrij is voor de optocht. Alvast bedankt daarvoor!

Ook dit jaar zal er weer een kleurplatenwedstrijd gehouden worden. De winnaar van de kleurplaat mag op het podium bij sinterklaas komen en zal een leuke prijs ontvangen. De kleurplaten worden rond 7 november uitgedeeld op school of je kunt ze ophalen bij Bakkerij vd Molen of bij Supermarkt Manjefiek. Inleveren graag voor vrijdag 18 november bij school of Bakkerij van der Molen.

Sinterklaas en zijn disco pieten hebben er weer reuze zin in! We hopen dat er heel veel kindjes op de fiets naar Klein Groningen komen om weer een hele leuke Sinterklaasintocht te beleven. Tot snel!

Gr. de Sinterklaascommissie. 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *