Veel tweedehands spullen wisselen van eigenaar

De organisatoren van de tweedehands markt – afgelopen zaterdag in het Trefpunt – kijken terug op een geslaagde dag. De opbrengst van de markt was voor de stichting Present, te besteden aan de Sinterklaasactie. Er kon een mooi bedrag van € 232,- worden overgemaakt.

‘s Morgens konden klanten van de voedselbank spullen uitzoeken, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. In de middag was er de verkoop voor dorpsgenoten en andere belangstellenden. Ook de handwerkclub uit het Wâldhûs was aanwezig met verkoop van zelfgemaakte kaarten waarvan de opbrengst bestemd was voor de stichting Present en Nepal.

Hartelijk dank aan iedereen die mee heeft geholpen deze dag tot een succes te maken door inbreng van spullen, inruimen van de markt, organisatie op de dag zelf, bezoeken van de markt, kopen van spullen en het weer opruimen van de restanten. De niet verkochte spullen worden geschonken aan Dorcas.

De markt was een initiatief van de Commissie tweedehandsmarkt in samenwerking met de diaconie van de Gereformeerde Kerk Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *