Dorpsfeest 2023

Het bestuur van het dorpsfeest is volop bezig met de organisatie van de editie 2023. Zet 14 t/m 17 juni maar vast in je agenda want dan gaan we er weer een mooi feest van maken.

Inmiddels hebben zich in het bestuur een paar wijzigingen voorgedaan: Roy Paltie, Jan de Vegt, Manon de Vries en Nancy Mast hebben hun taak er op zitten. Zij worden zeer bedankt voor hun inzet!
Gelukkig kunnen we drie nieuwe bestuursleden verwelkomen: Anneke de Haan, Peter van Vliet en Frank Roijinga. Samen met Geert Clevering, Falko Weckend en Mathijs van der Werff vormen zij in 2023 het dorpsfeestbestuur. En er is nog een vacature. Dus voel je jezelf geroepen, geef het aan bij één van de bestuursleden.

In 2023 is er nog geen optocht met versierde wagens. In 2025 wel. Dan bestaat het dorpsfeest namelijk 30 jaar en dit zesde lustrum zullen we uitgebreid vieren met onder andere een optocht met versierde wagens.

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *