Jong en oud: goede bingo!

Vrijdagavond was bingo avond in het Wâldhûs. En niet zo maar bingo. Deze was georganiseerd door de kleinkinderen van een van de bewoners, mevrouw Schievink.

Lieke en Jorrit van der Heide en Wisse Talsma zaten achter de tafel met de ballen. En aan een lange tafel krasten de bewoners in opperste concentratie de cijfers op de bingokaarten aan. Je kon een speld horen vallen.

Helaas kon mevrouw Schievink er zelf niet bij zijn, ze was ziek. Maar daar was een slimme oplossing voor bedacht. Kleinzoon Rutger zat bij haar in de kamer en onderhield met Wisse achter de tafel een hotline via de telefoon. Zo kon ook zij nog meedoen!

De welgevulde prijzentafel raakte al leger en leger en iedereen genoot. Ook van de geweldige verzorging door Lieke, Jorrit en Wisse: taart, koffie, chocoladeletters. Een mooi initiatief van jong voor oud!

 

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *