Kleintje Kryst roun de Koepel

Het was een mooi aanloopje naar kerst, het ‘Kleintje Kryst roun de Koepel’ van gisteravond. Een lekker volgestroomd koepelplein was het decor voor leuke optredens van het gelegenheids- blazersensemble en het koor onder leiding van Annejaap Soldaat én van de twee ouwe rockers Sip Visser en Klaas de Boer. Bekende kerstliedjes, maar ook Beatles-klassiekers en natuurlijk Merry Christmas en Jingle Bells.

Ondanks het druilerige regentje genoot het dorp ervan dat de koepel weer eens gebruikt werd waarvoor hij is bedoeld: muziek! Gezellige vuurtjes, standjes met warme chocolademelk en vers gebakken kniepertjes maakten het feest compleet. Ook het standje van Missie 538 kan terugkijken op een mooie avond. De goede-doel-koekjes gingen als warme broodjes.

Kom Erbij, dorpsbudget, koor, blazers, Sip, Klaas, Wieke, Janny, Frank en iedereen die heeft meegeholpen: Tige tank!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *