Schutjassen stopt

Op 5 december, Sinterklaasavond, is in overleg besloten dat de stekker bij het schutjassen er uit is gegaan. Sinds we het schutjassen na de Corona-periode hervat hebben is de opkomst lager als gehoopt. Dat heeft natuurlijk meerdere redenen gehad.
Helaas zijn er ook niet of nauwelijks jongeren die deze prachtige hobby willen leren en/of het niet in competitieverband willen spelen.

In april hebben we tijdens de laatste schutjasavond van het seizoen besloten om het in het najaar toch nog een kans te geven, maar de opkomst bleef aan de lage kant. Het is ontzettend jammer, maar we kunnen ook niet door blijven modderen. De data die voor 9 december en 6 januari stonden gepland, komen dus te vervallen

Hierbij wil ik alle schutjassers bedanken voor al die fijne en gezellige schutjasavonden

Eelco Drent

PS: Het klaverjassen wordt nog wel gespeeld in de ODV-kantine .Eerstvolgende keer is op vrijdag 16 december om 20:00. Ook daar is iedereen welkom.

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *