Lekker druk in de Swingel

Het is mooi om te zien hoe er intensief gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten van de Swingel. Er wordt gedanst, gezongen, gebiljart en gefitnesst. Er is van alles te doen voor jong en oud. Het is echt lekker druk in de Swingel! Kijk maar eens op de Swingel-agenda. Je kunt daar zien wat er te doen is en kijken of er plek is wanneer je zelf iets wilt organiseren.

Het is ook fijn dat de fitness zo intensief wordt bezocht en gebruikt. De fitness is nu al geopend om 6 uur in de ochtend! Maar vergeet niet om even te reserveren via de app. Dan komen andere fitness gebruikers niet voor verrassingen te staan.

Huiswerkklas: een goed idee?
De Swingel beraadt zich voortdurend op haar rol. Op dit moment wordt er nagedacht over de vraag of zij iets zou kunnen betekenen voor leerlingen van het Voortgezet Onderwijs. We denken daarbij aan een huiswerkklas: het ter beschikking stellen van een ruimte in de middag waar leerlingen hun huiswerk kunnen maken. Op vaste tijden en met een lichte vorm van toezicht. Het is dus geen huiswerkbegeleiding en ook geen aanwezigheid van vakdeskundigen.

Om vast te stellen of er voor dit idee belangstelling is, hebben we reacties nodig uit het dorp. Dit kunnen reacties zijn van leerlingen, ouders van leerlingen en vrijwilligers die het leuk zouden vinden de huiswerklas mee te organiseren. Wij horen graag van jullie: swingel@wijnjewoude.net.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *