IJskoud werken aan je gezondheid

Heb jij je goede voornemens al handen en voeten gegeven? In Studio Vrijzicht zijn vele mogelijkheden.

Yoga met Margriet: Op maandagochtend, dinsdagavond en donderdagavond kun je terecht bij Margriet voor yogalessen. Totaal niet zweverig. Wel hard werken aan een flexibel, krachtig en ontspannen lichaam, door middel van houdingen, ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken.

Men’s Hatha: Speciaal voor mannen werken we bij de Men’s Hatha lessen aan een flexibel lichaam. Voor een sterkere rug, voor een gebalanceerd lichaam en voor het loslaten van spanning. We eindigen de lessenreeks met een bier hatha sessie.

Meditatie: Johan Schilder start met meditatielessen op de donderdagochtenden. Geen saaie lessen maar leuke, afwisselende lessen waarin veel aan bod komt met onder andere adem, muziek en beweging. Geef je op via www.helendestilte.nl.

Wim Hof Methode – fundamentals workshop in Wijnjewoude met instructeur Jeroen Kuiper: Je hebt vast wel eens van de Iceman Wim Hof gehoord. Ik wil jullie graag kennis laten maken met deze prachtige ademhalingsmethode, mindset en koude training. Hij heeft zich geweldige methoden eigen gemaakt om zijn lichaam te ontstressen, ontzuren en gezonder te maken. Een paar weken geleden heb ik mijn eerste sessie meegemaakt en ik was onder de indruk. Vooral de ademhaling vond ik indrukwekkend. In de workshop kom je erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen. Op 25 maart is het jouw kans! Boek via mijn social mediakanalen of bel me voor meer informatie en misschien zien we jou dan terug in een ijskoud badje.

 

Voor meer informatie, een proefles of opgave: ga naar studiovrijzicht.nl of bel Margriet op 06 43542644

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *