Flessenactie World Servants!

Flessenactie World Servants!

Na Geldermalsen twee jaar geleden, hebben we afgelopen jaar wederom twee onvergetelijke weken gehad, ditmaal in jeugddorp de Glind. Twee weken vol interactie, bouwen, gezelligheid en verandering!
Maar bij deze twee projecten blijft het niet. Ook deze zomer gaan we weer samen op project! Ditmaal een stuk verder van huis: Oeganda! Hier gaan we meebouwen aan een peuter/kleuterschool om ook de kinderen daar de mogelijkheid te geven op onderwijs.

Dat betekent dat er weer acties aan komen! Op 28 April komen we daarom vanaf half 5 langs om lege flessen in te zamelen in Wijnjewoude, kunnen we weer op u rekenen? Bewaar vanaf nu al uw lege flessen en vooral tijdens Koningsdag, dan halen wij ze bij u op! Net als vorige keren mag u ze ook gerust alvast buiten klaar zetten, zodat u zeker weet dat wij ze meenemen. Mocht u buiten de bebouwde kom wonen maar wel veel lege flessen voor ons hebben, laat het ons dan gerust even weten. Ook als we u gemist hebben! (06-55052048)
Kijk vooral ook op worldservants.nl/UG223 voor meer informatie over het project of op geef.ws/wijnjewoude mocht u ons gelijk willen sponseren.
Houd onze Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates en acties!

Hopelijk tot 28 april!

Myrthe en Duco

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *