Het dorpsfeest staat in de steigers

Het dorpsfeest is van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 juni en de planning begint vorm te krijgen. Inmiddels zijn een aantal festiviteiten bekend.

Woensdag 14 juni
Op de woensdag trappen we het dorpsfeest af met levend tafelvoetbal. Dit is een vriendenactiviteit. Laat als team je beste voetbal skills zien; dit team bestaat uit minimaal 7 personen waarvan ook ten minste twee dames! Eventuele damesteams moeten andersom ook minstens twee heren hebben.

Donderdag 15 juni
Donderdag start met een spetterend zeskamp. Dit is een buurtenaangelegenheid, waarvan het team wederom uit minimaal 7 personen (met minimaal 2 dames of 2 heren) bestaat. Voor een eerlijke competitie houden we de onderdelen van het zeskamp een verrassing 😉.

Vrijdag 16 juni
De vrijdag staat, hoe kan het ook anders, in het teken van playbackshows. Wie wordt de nieuwe beroemdheid van Wijnjewoude? In de middag mag de jeugd haar playbacktalent showen en de volwassenen uiteraard weer in de avond.

Zaterdag 17 juni
Zaterdag wordt zoals andere jaren overdag weer een gezellige familiedag. Kom lekker rondneuzen bij de vele kraampjes op het evenemententerrein bij de feesttent. Doe mee aan één van de activiteiten en kom een hapje eten bij één van de foodtrucks. We zijn nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die hun bedrijf op deze familiedag graag willen promoten. Ken je iemand of lijkt het je zelf erg leuk om als ondernemer op de familiedag te staan, stuur dan een mailtje naar dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com.

Op zaterdagavond speelt de band Hard2Get, bestaande uit vijf zeer muzikale jongens met elk een eigen stijl. Het maakt niet uit naar wie je op het podium kijkt, bij iedereen hoor je de muzikaliteit en straalt het plezier ervan af! Als dit geen feestje wordt?

Inschrijven voor één van de activiteiten door buurt of vriendengroep (vol=vol) is  nu al mogelijk via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com !

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *