Meidendag ODV 2023

ODV beschikt reeds over een mooie dames afdeling bij de club. Om deze meiden in het zonnetje te zetten en andere meiden kennis te laten maken met de voetbalsport en het meidenvoetbal bij ODV is er een meidendag georganiseerd.

Vanuit SC Heerenveen vrouwen komen er 3 speelsters clinics geven, trainen als een prof met of zonder ervaring! Tijdens deze dag wordt je naast de trainingen voorzien van een gezonde lunch, toernooi en als afsluiter mogen de winnaars het veld oplopen met het eerste elftal van ODV. Er is een dj aanwezig, het kan niet anders dan dat dit beloofd een mooie, feestelijke en sportieve dag te worden.

Deelneemsters van alle leeftijden en uit alle dorpen zijn welkom, met of zonder ervaring. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door het sportinclusiefonds van Provinsje Fryslân en vele andere sponsoren, hierdoor is deelname geheel kosteloos!

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *