Crea- & smulmarkt Bakkeveen

Vrijdagmiddag na Hemelvaart

De Crea & Smulmarkt is de jaarlijks terugkerende markt in het centrum van Bakkeveen. De markt is altijd op de vrijdagmiddag in het lange Hemelvaart-weekend van 11:00 uur tot 18:00 uur. De markt door TIP-Bakkeveen georganiseerd.

Smullen
Het is een gezellige, inspirerende markt. In het centrum worden meer dan 40 kramen bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio. Zij presenteren hun streek- en regioproducten: uiteraard ook om te proeven. Er zijn allerlei foodtrucks die met hun smulwaren bijna de hele wereld vertegenwoordigen. Een goede gelegenheid om eens nog onbekend maar wel erg lekkere hapjes te proeven.

Crea-deel
Het creatieve deel wordt verzorgd door kunstenaars die hun unieke creaties tonen. Zij laten zien hoe ze werken, geven uitleg en in een aantal gevallen kun jezelf of de kinderen deelnemen. Humoristische artiesten en enthousiaste straatmuzikanten zullen er voor zorgen dat allerlei vrolijke optredens plaats vinden.

Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen en een clown. Je kunt al het nieuwgierige en interessante bekijken, soms proeven, eventueel kopen of lekker op 1 van de terrassen de markt overzien.

Muziek
Vanaf een ponton in de voormalige sluis is er van 16 uur tot zonsondergang live muziek ter ere van de opening van het vernieuwde centrum van Bakkeveen. Meer info op www.bakkeveen.nl/crea .

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *