Veel te doen bij Tennisvereniging Weningewalde

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Deze keer met wel heel veel nieuwe zaken. We hebben hard gewerkt om de kantine te verbeteren en een compleet nieuwe look te geven. Daarnaast is de maand maart traditioneel de maand waarin de banen weer klaargemaakt worden voor het komende seizoen. Beide is gelukt!

Nieuwe kantine
In de herfst van het afgelopen jaar bleken mieren en de tand des tijds geknabbeld te hebben aan onder andere de vloer van onze kantine en zelfs een aantal balken daaronder. Na rijp beraad heeft het bestuur besloten om flink te renoveren. Nou je weet dan wel dat er veel moet gebeuren maar gelukkig kun je dan nog niet helemaal voorzien wat er op je af komt: veel, heel veel.

We hebben met behulp van veel leden hard gewerkt aan een hele nieuwe, mooie kantine. De keuken is klaar, de vloer gelegd, bijna alles geschilderd en de inrichting voor elkaar. Het was hard werken om alles klaar te krijgen voor de opening van het seizoen op 1 april jl., maar het is gelukt! Bedankt iedereen die geholpen heeft.

Activiteiten op de baan
– We starten dit seizoen met 3 competitieteams: op woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond.
– Op zondag 23 april hebben we ons recreatief openingstoernooi: het Annie Bouma toernooi. We beginnen om 11.00 uur en het is rond 15.00 uur afgelopen. Op deze dag wordt de geheel vernieuwde kantine officieel geopend.
– De tennislessen o.l.v. Tom Vink zijn weer op de dinsdagavond en zijn inmiddels gestart.
– Elke vrijdagavond is er tossavond. Iedereen is welkom.

Dit bericht is geplaatst in Tennis.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *