Programma Dorpsfeest

Het programma van het dorpsfeest is rond en de laatste voorbereidingen zijn in volle gang. We verwachten een spetterend feest voor jong en oud en nemen jullie graag mee in de grote lijnen van het programma. Het officiële programmaboekje valt zeer binnenkort ook in ieders brievenbus. Kijk voor de meer informatie (maximaal aantal teams, samenstelling en dergelijke) in dit programmaboekje.

Woensdag 14 juni | Levend tafelvoetbal
In teams van 7 gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens een levend tafelvoetbaltoernooi. Deze vriendenactiviteit gaat om 19:30 uur van start; inloop is vanaf 19:00 uur. Opgeven kan via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com.

Donderdag 15 juni | Zeskamp
Deze buurtenactiviteit heeft naast een sportief ook een pubquiz-element. We starten om 19:00 uur en inloop is vanaf 18:30 uur. Je kunt je inschrijven via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com. Dus maak een groepje van maximaal 7 personen, bedenk een naam voor je team en meld je aan!

Vrijdagochtend 16 juni | Bingo
Deze ochtend staat in het teken van de Bingo. Bekijk voor meer informatie het programmaboekje.

Vrijdag 16 juni | (Kinder)playbackshow
Ook dit jaar mogen de playbackshows voor zowel jeugd als volwassenen niet ontbreken! De inschrijving voor de jeugd is al helemaal vol. Wil je voor de volwassen editie nog een plekje bemachtigen, wacht dan niet te lang met inschrijven. De kinderplaybackshow is van 16:00 tot 18:00 uur en de volwassen editie (inloop 19:30 uur) van 20:00 tot 23:00 uur.

Zaterdag 17 juni | Familiemiddag
Op de zaterdag hopen we er weer een gezellige middag van te maken. Bekijk het programmaboekje voor meer informatie.

Zaterdagavond 17 juni | Band Hard2Get
Om 21:30 uur gaat de tent open en zal DJ Wessel beginnen te draaien. Daarna mogen we genieten van de band Hard2Get die om 23:00 uur het podium betreedt.

We zien jullie graag binnenkort op het evenemententerrein van Wijnjewoude. Tot dan!

Het Dorpsfeestbestuur

Volg ons op facebook!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *