Voor dag en dauw

Eén hond en ruim 50 Wijnjewoudsters in de bloei van hun leven, sommigen zelfs iets ouder, stonden vanmorgen voor dag en dauw te trappelen van ongeduld om te kunnen starten aan de eerste editie van Dauwtrappen.

Het dauwtrappen werd georganiseerd door de VVV in het kader van Bloeizone Wijnjewoude. Er werd gelopen in twee groepen. De ene begon op de hei, de ander in het Oude Bosch en samen troffen zij elkaar halverwege bij het ontbijt in de schuur van Bouma. Met een gekookt eitje, cruesli , yoghurt en een lekkere plak krentenmik in de mik vertrok iedereen met vrolijke energie voor de tweede helft om uiteindelijk weer aan te komen bij de Swingel. En zoals het hoort bij een bloeizone: Een beetje gezonder en een paar uur ouder, keek iedereen terug op een gezellig initiatief. Voor herhaling vatbaar!

 

 

Bloeizone Wijnjewoude: hoe kunnen we gezond en gelukkig oud worden in ons dorp

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *