Dorpsfeest 2023 groot succes

Het Wijnjewoudster Dorpsfeest 2023 zit er alweer even op en was wederom zeer geslaagd. Wij als bestuur hebben ervan genoten en hopen dat alle aanwezigen dat ook hebben gedaan. Graag willen we alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en bijdrage; zonder jullie kan het dorpsfeest niet bestaan!

Bij deze willen we van de gelegenheid gebruikmaken om in het bijzonder Geert Clevering te bedanken. Hij neemt na een paar mooie jaren afscheid van het bestuur. Mede door het vertrek van Geert hebben we vacatures voor nieuwe bestuursleden. Lijkt het je leuk om je samen met ons in te zetten voor een spetterend feest? Of wil je eerst wat meer informatie over wat erbij komt kijken? Laat het ons weten via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com. Ook wanneer je een bestuursfunctie niet ziet zitten, maar wel leuke ideeën voor een volgende editie hebt, kun je deze via hetzelfde e-mailadres aan ons doorgeven.

Graag tot de volgende editie! Noteer deze alvast in je agenda: woensdag 12 tot en met zaterdag 15 juni.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *