Hynstedei 2023

Het bestuur van de Hynstedei kan terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Begon de middag met wat motregen, al snel klaarde het op en was het een schitterende dag om een concours te verrijden. Er waren diverse rubrieken te bekijken, waaronder dames tweewielig, rubriek onder het zadel en nieuw dit jaar waren twee rubrieken met shetlanders.

Natuurlijk mocht de jeugdrubriek niet ontbreken, wat een pracht gezicht deze jonge rijders. Ze hebben allemaal weer hun best gedaan. Veel bezoekers hebben genoten van dit gezellige, ongedwongen concours, waar de rijders streden voor het oranje lint.

Volgend jaar zijn we er weer. Geniet nog even na bij de foto’s die op deze dag gemaakt zijn.
Luchtfoto: Bergsma Computers
Foto’s: Wilma Bosch

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *