Bakkerij van der Molen sluit de deuren

Helaas is Bakkerij van der Molen gestopt met de bakkerij en winkel in Wijnjewoude. Ook Donkerbroek, Ureterp en Haulerwijk moeten het zonder hun warme bakker doen. Geen heerlijk suikerbrood meer, geen slagroomtaart, Toscaans donker of de voordeelaanbieding voor drie broden. Ids, Tjeard en alle bij de winkel betrokkenen wensen we veel goeds voor de toekomst. Bedankt voor jullie jarenlange inzet voor de leefbaarheid van ons dorp!

Deel dit bericht

4 reacties

  1. Wat jammer, ik ben opgegroeid naast de bakkerij…buren dus.
    Zeer goede herinneringen. Een einde van een tijdperk en een groot verlies voor Wijnjewoude.

  2. Inderdaad heel jammer ook opgegroeid naast de bakkerij, bewaar er mooie herinneringen aan, een generatie op generatie bakkerij, dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Alles moet groter en sneller tegenwoordig. Helaas gaat het gemoedelijke er van af en wordt het een ander tijdperk. Wijnjewoude is niet meer het dorp van een paar decennia geleden, jammer genoeg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *