Fêste Grûn in de Swingel

Jan Arendz en Marijke Geertsma komen samen met dorpsgenoot en gitarist Eddie Mulder met de nieuwe voorstelling Fêste Grûn. Het stuk is geschreven door Tjeerd Bischof.

De voorstelling gaat over Renate, een journaliste uit de stad, die door een ongeluk met de auto in contact komt met Rein, een boer van het platteland. Ze raken in gesprek en al snel blijkt, dat zij het samen goed kunnen vinden. Rein is weduwnaar en worstelt met de problematiek van het heden ten dage ‘boerzijn’ en over de opvolging van de boerderij, die al generaties lang in de familie is. Renate is getrouwd en worstelt met de veranderingen in haar werk en haar thuissituatie.
Zij hebben verschillende achtergronden, zijn nieuwsgierig naar elkaar en verliezen zichzelf in de blik van die ander. En door de ogen van die ander beginnen zij opnieuw te kijken naar hun eigen leven.

Fêste Grûn is een hartstochtelijk verhaal over liefde en verandering’. Dit alles onder regie van Bruun Kuijt.

 

De theatervoorstelling is op vrijdag 10 november in de Swingel.
Aanvang 20.00 uur.

Kaarten te bestellen via www.jmteaterwurk.nl
Tel: 06 44282677 of 06 22413771

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *