Lunch met bingo afdeling Zonnebloem Ureterp e.o.

Op donderdag 21 september organiseerde de Zonnebloem afdeling Ureterp e.o. een lunch met bingo op camping de Ikeleane te Bakkeveen. Rond 11.30 uur werden we welkom geheten door onze voorzitter Marian Doorgeest. Er waren ca. 80 personen aanwezig bij deze middag. Wat een opkomst, prachtig!! Buiten regende het maar binnen scheen de zon van de Zonnebloem…

Tijdens deze gezellige middag waren er ook nog 2 gasten vanuit het mooie Delft aanwezig. Zij verbleven op een camping in Bakkeveen en hadden gelezen over deze activiteit en wilden hier graag bij aanwezig zijn. Bij aanvang kregen we een heerlijke lunch met o.a. een goed gevulde soep, broodje kroket en nog vele andere belegde broodjes. Daarna was er even pauze. Na de pauze werd Lies v.d. Iest extra in het zonnetje gezet. Lies had aangegeven dat ze wilde stoppen als vrijwilligster bij de Zonnebloem. Ze is sinds 1987 actief geweest voor de afdeling. Een dankwoord van onze voorzitter, incl. een bos bloemen, voor Lies was dan ook wel op zijn plaats.

Daarna was het tijd voor de BINGO… Deze werd verzorgd door onze “Fleur Kleur” en “Sanne Zonneschijn” (Hun echte namen zijn Anke Posthumus en Zwaantje v.d. Wal, vrijwilligers uit Wijnjewoude) Vele rondes werden er gespeeld en er waren prachtige prijzen te winnen. Rond 15.15 uur ging iedereen huiswaarts. De vrijwilligers en ook Pieter met het busje van de Lijte, brachten de gasten, indien nodig, naar huis.. Wat hebben we een prachtige middag gehad met z’n allen……..

Het bestuur van de Zonnebloem, afd. Ureterp e.o.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *