Nieuws van de werkgroep“Bloeizone Wijnjewoude”

In de Bân van juli heeft u kunnen lezen dat in de Swingel vanaf 1 september op vrijdag warm gegeten kan worden. Na overleg met de Swingel is besloten dat de werkgroep Bloeizone aansluit bij dit mooie initiatief. En wel met een gratis warme maaltijd vanaf 1 oktober op iedere laatste donderdag van de maand in de Swingel.

Middels de ontvangen subsidie “Mienskip en Bedriuw” van de Provincie Fryslân, kunnen we dit voorlopig bekostigen t/m mei 2024.
Het bereiden van de maaltijd zal worden gedaan door Jolien en Fenna van de Swingel. Voor de inkoop van alle ingrediënten die nodig zijn, is de Buurtsuper benaderd. Zij gaan ervoor zorgen dat er dan op de donderdag verse en gezonde producten beschikbaar zijn voor een lekkere dorpsmaaltijd.

Deze vorm van samenwerking sluit mooi aan bij de Bloeizone doelstelling: Het verbeteren van de sociale cohesie. Samen eten draagt bij aan gezondheid en in het bijzonder aan het aspect meedoen en er toe doen. Samen eten verbindt en draagt bij aan het Mienskip gevoel in ons dorp.
Dus net Stinne mar Hinne!! Op donderdag 26 oktober vanaf 17.00 uur.

Opgave kan tot 18.00 uur op de dinsdag ervoor (voor oktober is dat de 24e)
Via mailadres: swingel@wijnjewoude.net Of via een intekenlijst in de hal van de Swingel. Er kan voor maximaal 50 personen per keer worden gekookt.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *