Collecte voor Sinterklaas op Safari

Op safari met Sinterklaas! Ja, je leest het goed! Het bezoek van Sinterklaas aan Wijnjewoude wordt dit jaar een heus junglefeest. Op zaterdag 25 november 9.30 uur hopen we Sinterklaas en zijn pieten weer te verwelkomen bij het Wâldhûs in Wijnjewoude. Dus leg je safarihoed en verrekijker maar vast klaar en kom mooi versierd naar “t Wâldhûs om Sinterklaas zingend en swingend te verwelkomen in Wijnjewoude! Daarna in optocht door het dorp naar De Swingel, waar we er samen met Sinterklaas een mooi feest van gaan maken.

Het programma op 25 november in het kort:
9:30 uur intocht Sinterklaas bij het Wâldhûs
10:15- 11:15 uur Safari Quiz met de alle kinderen t/m groep 4
11:15- 12:00 uur De Jungle Challenge voor alle kinderen van groep 5 t/m 8

Ook dit jaar kunnen wij dit feest natuurlijk niet zonder jullie hulp organiseren. De intocht wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de ondernemers en inwoners van Wijnjewoude! We hopen weer op een bijdrage in de collecteweek van iedereen die het sinterklaasfeest een warm hart toedraagt. In de herfstvakantie (23 t/m 30 oktober) wordt er door iemand van je eigen buurtvereniging gecollecteerd.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *