Lichtjesavond Weinterp

Op zaterdagavond 28 oktober wordt de jaarlijkse lichtjesavond gehouden op de sfeervol verlichte begraafplaats in Weinterp. Uitvaartvereniging Eert De Doden nodigt u van harte uit om dit herdenkingsmoment bij te wonen.

De lichtjesavond, die afwisselend plaatsvindt op de begraafplaatsen van Duurswoude en Weinterp, is bedoeld om dierbare overledenen te gedenken en een lichtje te plaatsen op hun graf. Voor hen die elders begraven of verstrooid zijn, kan men het gedenklichtje plaatsen op het grote witte hart op de begraafplaats. De lichtjes worden gratis verstrekt.

De lichtjesavond begint om 19.00 uur met een openingswoord. Marco Tadema verzorgt deze avond passende en troostvolle muziek.
Na het plaatsen van de graflichtjes bent u uitgenodigd voor warme koffie/thee of chocolademelk. Er is alleen een bus voor een vrijwillige bijdrage.
De kerk is deze avond open en het orgel zal worden bespeeld. Ook is er bij behoefte de ruimte voor een gesprek.

We verzoeken u als het mogelijk is op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp is handig om het graf van uw dierbare te vinden.
De lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging Eert de Doden in samenwerking met Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente.

Lichtjesavond Wijnjewoude
Zaterdag 28 oktober 19.00 uur
Begraafplaats Weinterp, Tsjerkereed 2, 9241 HH Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *