Nieuws van de Swingel

Op 22 oktober is het een jaar geleden dat we met een groot feest de opening van de Swingel 2.0 hebben gevierd. Wie toen goed keek, zag wel dat hier en daar er nog sprake was van wat losse eindjes, maar alles werkte en deed wat we verwachtten. Inmiddels zijn de losse eindjes weggewerkt. Dat wil niet zeggen dat we als bestuur achterover kunnen leunen, want er is altijd wel wat te optimaliseren of te repareren. En daarnaast moeten we goed in overleg blijven met onze gebruikers en gasten. De Swingelagenda staat vol met activiteiten, voor elk wat wils, en we blijven voortdurend zoeken naar meer en andere activiteiten. Dit om voor iedereen de Swingel aantrekkelijk te houden.

We zijn ook heel blij met de financiële steun die we elk jaar weer krijgen van “de Vrienden van de Swingel”. Heel veel dank voor de donaties die we afgelopen maand weer mochten ontvangen.

In de fitnessruimte komen binnenkort weer wat nieuwe toestellen, zodat ook andere oefeningen mogelijk zijn. Met gymnastiekvereniging Longa wordt momenteel overlegd om de inventaris van het gymlokaal te actualiseren en sommige attributen te vervangen, zodat het gymlokaal weer helemaal bij de tijd is. Het Swingelbestuur is erg trots op zijn goed ingerichte sportruimte en de wijze waarop Longa de jeugd van Wijnjewoude alle mogelijkheden biedt voor verantwoord en leuk bewegen.

Op 21 oktober is er in de Swingel een bloeizone kick-off. Ook de Swingel is nauw betrokken bij het bloeizone-project. Wij faciliteren vanzelfsprekend met ons gebouw allerlei activiteiten, maar ook fitness en maaltijdverzorging enten wij graag aan de bloeizone-stam. Het bestuur zit zich nog te beraden over de vraag in hoeverre het gymnastieklokaal nog meer kan worden ingezet binnen het bloeizone-project. Meer bewegen, en bij voorkeur samen, bevordert de fitheid van lichaam en geest.

Alex van der Meer, namens het bestuur

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *