OOLK editie 2023 ***VOL***

Het OOLK, de Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen, gaat het vierde jaar in.

Op vrijdag 3 november 2023 is het dorpshuis De Swingel in Wijnjewoude het toneel voor opnieuw een spannende editie van het OOLK. Her en der in het dorp en ver daar buiten zijn op dit moment al verschillende teams bezig te trainen voor de grote avond.

De teams zijn van 19.30 tot 19.45 uur welkom om zich te melden, een kopje koffie te drinken, de dopingcontrole te bezoeken, hun stoel voor te verwarmen en de vingers soepel te maken met een intensieve warming-up. Een team bestaat uit vier personen en gaat die avond de strijd aan met 14 andere teams om zo snel mogelijk een legpuzzel van 500 stukjes te maken. Willen jij en je team ook weer strijden om de wisselbeker? De vorige keren was de zaal afgeladen met spelers en publiek. Dus geef je snel op want vol=vol.

Vermeld bij inschrijving de naam van je team (verzin wat leuks), de naam van de teamcaptain met zijn of haar e-mailadres en telefoonnummer en de namen van de drie andere teamleden. ****JAMMER VOOR JOU. HET MAXIMUM AANTAL TEAMS IS BEREIKT. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN**** Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen via swingelactiviteiten@gmail.com.

Deelnemen kost € 20,- per team, dus – voor de snelle rekenaars – slechts € 5,- per persoon! En daarvoor krijg je, behalve een onvergetelijke avond, een kopje koffie of thee bij binnenkomst en mag elk team na afloop de Van Haasteren puzzel mee naar huis nemen. En misschien ook die prachtige wisselbeker!

Let op: De KNPB heeft nieuwe regels gesteld om het kampioenschap in goede banen te leiden. Wanneer er bier op de speeltafels wordt gegooid, zal de wedstrijd onmiddellijk worden gestaakt en zal de dader gestraft worden met een Swingel-verbod. Laat het zover niet komen en spreek je medespelers en het publiek aan op wangedrag! Laten we er met elkaar weer een mooi puzzelfeest van maken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *