Samen eten in de Swingel

Vanavond was de eerste editie van ‘samen eten’ in de Swingel. Een nieuwe maandelijkse activiteit in het kader van de Bloeizone Wijnjewoude.

Elke laatste donderdag van de maand wordt er gezamenlijk gegeten. En vanavond was de eerste keer. Zo’n 25 Wijnjewoudsters schoven aan in de Swingel Taveerne, waar Jolien een heerlijke maaltijd had klaargezet. Spinazie met een eitje, gebakken aardappeltjes en een tartaartje, deskundig verstopt in een plakje spek. De ingrediënten van de dorpsmaaltijd komen van de Buurtsuper en zo is het een activiteit vóór en dóór het dorp.

Tineke Dreijer, voorzitter van Plaatselijk Belang, sprak een kort openingswoordje, en daarna was het: Lekker ite! Het was geanimeerd en gezellig. De volgende keer schuiven er vast nog meer dorpsgenoten aan !

Die volgende keer is trouwens op 30 november a.s. Aanmelden kan tot uiterlijk 18.00 uur op dinsdag 28 november. Er kan voor maximaal 50 personen per keer worden gekookt. Het bereiden van de maaltijd is in de culinair behendige handen van Jolien en Fenna. En de Buurtsuper zorgt maandelijks voor verse en gezonde producten. Deelname is gratis. Een mooi bloeizone initiatief!

 

Aanmelden kan via swingel@wijnjewoude.net of via een intekenlijst in de hal van de Swingel. Je kunt ook dit inschrijfformuliertje invullen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *