Tennisclub Weningewalde

Afscheid tennistrainer Tom Vink.

In de voorafgaande weken werd het ons steeds duidelijker dat we vanaf volgend jaar onze trainer Tom Vink moeten gaan missen. Hij heeft gekozen om een draai aan z’n loopbaan te geven en zijn tennistrainingen aan verschillende clubs gaan tot het verleden behoren. We vinden dit wel ontzettend jammer. Tom is een zeer plezierig mens, heeft een vriendelijk woord voor iedereen, weet ieder op zijn/haar kwaliteiten aan te spreken en weet altijd een open en accepterende sfeer op de banen te creëren. We hebben jaren lessen van hem mogen hebben en zullen hem in de toekomst echt gaan missen.
We hebben respect voor zijn keuzes en wensen hem alle goeds in de toekomst.

Afsluitend toernooi.

Op zondag 29 oktober hebben we van 11.00 uur tot 14.30 uur onderlinge afsluitende wedstrijden. Je hoeft je daar niet voor op te geven en wij zorgen voor de inwendige mens.

In het verleden – toen er nog koude winters waren – gingen in die periode vaak de netten eraf. Met vorst in de grond was gravel niet meer te bespelen. Maar nu met die zachte winters kunnen we vaak veel langer doorspelen. Hoe dat de komende winter gaat worden, weten we natuurlijk nog niet. We gaan het zien.

Namens het bestuur,
Geert van der Veen

Dit bericht is geplaatst in Tennis.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *