Geslaagde beurs!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde speelgoed-, kerst-, kleding- en boekenbeurs!
Zaterdagochtend 4 november jl. openden we om 10.00 uur onze deuren voor genodigden van de voedselbank. Dit jaar werkten we voor het eerst met een strippenkaart. Een grote groep volwassenen en kinderen konden gratis speelgoed, boeken en kerstspullen uitzoeken en buiten werd voor iedereen heerlijke poffertjes gebakken.


Om 13.30 uur startte de verkoop van het overgebleven speelgoed, de kerstartikelen en de boeken met als aanvulling dit jaar de verkoop van kleding. In totaal waren 15 tafels bezet met kinderkleding, maar ook kleding voor volwassenen. De opbrengst van de verhuur van de tafels, de verkoop van het speelgoed, kerstartikelen en boeken + de poffertjeskraam was maar liefst € 768,72! De opbrengst gaat naar Stichting Present o.v.v. de sinterklaasactie. Alle overgebleven artikelen zijn gedoneerd aan Dorcas.
Wij hebben genoten, u hopelijk ook!

Groeten van de Speelgoed-, kerst- en boekenbeurs commissie

Dit bericht is geplaatst in Kerken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *