Muziek bij de buren

In veel plaatsen in Nederland kennen we al het concept ‘Muziek bij de buren’. Een aantal jongeren en Kom Erbij nemen het initiatief om hiermee ook in Wijnjewoude te starten, en wel op zondagmiddag 11 februari 2024.

Het idee is dat op ongeveer zes locaties in het dorp muzikanten optreden die in of rond Wijnjewoude wonen. Deze concertjes duren ongeveer 20 à 30 minuten. Iedereen mag komen kijken en luisteren. De optredens zijn gratis. De muzikanten treden drie keer deze zondagmiddag op en blijven op dezelfde locatie. De bezoekers kunnen zich in de pauzes van de ene locatie naar de andere verplaatsen.
We proberen mooie en bijzondere locaties te krijgen. Als je een mooie locatie hebt of weet, meld je aan bij Giny (vanderveenginy@gmail.com).
Alle muzikanten mogen zich aanmelden. Qua muziekstijl is er geen beperking: van jazz tot klassiek, van singer-songwriters tot wereldmuziek. Misschien speel je alleen, of met z’n tweetjes of met een hele groep,  je kunt je aanmelden. Wij kijken of het een beetje past.

Maar pas op! Er zijn een beperkt aantal locaties en als je het echt leuk vindt om voor ‘eigen’ publiek op te treden, reageer snel!

Je kunt je aanmelden vóór of op 14 november bij Giny van der Veen: vanderveenginy@gmail.com.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *