Topamusement Country Wytske bij De Zonnebloem

Activiteiten van De Zonnebloem, georganiseerd door de afdeling Ureterp e.o., zijn nog altijd populair.


Dat werd op donderdag 26 oktober jl. bevestigd toen Country Wytske in MFC De Wier te Ureterp optrad voor een gezelschap van zo’n honderd personen.
De zangeres stond niet in cowboytenue op het podium en had deze keer weinig countrynummers op het repertoire, maar ze is muzikaal van vele markten thuis. De gasten en de vrijwilligers, vermaakten zich met veel herkenbare en vaak oudere liedjes, zoals ‘Daar bij die molen’ en ‘Het kleine café aan de haven’. Ook zong ze haar eigen versie van de grootste hit van Edith Piaf op een doorleefde manier. Een quiz maakte het optreden, dat werd afgesloten met het Frysk volkslied, compleet. Koffie met gebak, hapjes en drankjes waren vanzelfsprekend op deze gezellige middag aanwezig.


Voorzitter Marian Doorgeest van de afdeling Ureterp e.o. bedankte de zangeres en de technicus, die haar ondersteunde. Ook maakte Marian van de gelegenheid gebruik aandacht te vragen voor de volgende activiteiten van De Zonnebloem. Ze vertelde verder dat de Rabo ClubSupport-actie het mooie bedrag van € 1888,77 voor de afdeling Ureterp e.o. heeft opgeleverd, waarmee activiteiten als deze kunnen worden gerealiseerd.


Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor het stemmen op afdeling Zonnebloem Ureterp e.o.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *