WEN Stap voor Stap

Wel verduurzamingsplannen, maar is de financiering nog moeilijk?
Neem contact op met WEN. We denken graag met je mee en hebben kennis van financiële mogelijkheden. Uit ervaring weten we inmiddels dat het vaak lukt om een goed plan te maken. Mail naar besparen@wen.frl. Is dat lastig, je kunt ook bellen met Frans Pool 06 57584354.

Behalve aan de stimuleringsbijdrage van WEN, waarmee voor elk adres in Wijnjewoude maar liefst € 2.000 beschikbaar is, kun je bijvoorbeeld ook denken aan:
– De Energie Kado Regeling van € 500 van gemeente Opsterland voor huishoudens met een inkomen tot 140% van het sociaal minimum. Twijfel je of jouw inkomen onder de 140% zit, bel dan met het Dorpssteunpunt (Martje 06 51058645). Je mag er op vertrouwen dat jouw vraag discreet wordt behandeld.
– De bijzonder gunstige lening bij het Nationaal Warmtefonds voor woningeigenaren. Bij een verzamelinkomen onder de € 60.000 zelfs met 0% rente.
– Het huren van een hybride warmtepomp met zonnepanelen. Lees het nieuwsbericht hierover op wen.frl.

Let op: Voor de Stimuleringsregeling van WEN kun je nog tót 31 december een aanvraag indienen. Zie www.wen.frl/stimuleringsregeling. Informatie over landelijke subsidies en voordelig lenen vind je op www.wen.frl/subsidies.

Ledenvergadering woensdag 29 november
Deze avond staan er enkele heel belangrijke onderwerpen op de agenda. Zo moet er besloten worden over voorstellen voor statutenwijziging, die door een speciaal daarvoor ingestelde commissie is voorbereid. Ook wordt er besloten over de instelling van een Raad van Toezicht. De agenda voor deze vergadering staat een week van tevoren op www.wen.frl

Ben jij nog geen lid van WEN en wil je alle informatie toch graag in je mailbox? Dat is heel makkelijk hier te regelen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *