Zonnebloem Ureterp e.o. zoekt nieuwe voorzitter

Wie oh wie ? Ben jij degene, die het enthousiaste bestuur van de Zonnebloemafdeling Ureterp e.o. (Bakkeveen, Frieschepalen, Wijnjewoude, Siegerswoude en Ureterp) komt versterken als voorzitter? Samen met de overige bestuursleden draag je zorg voor de vele activiteiten en het bezoekwerk voor mensen met een lichamelijke beperking. Wat is er leuker dan samen te werken met een mooie groep vrijwilligers, die zich met veel plezier inzet voor mensen met een lichamelijke beperking. Een lach toveren op vele gezichten en een luisterend oor bieden.
Ondersteund door een goed lopend bestuur, dat graag verder wil, maar wel mét een voorzitter. De zittingstermijn van de huidige voorzitter verloopt binnenkort, het stokje moet overgedragen worden. Uiteraard word je goed ingewerkt door de zittende bestuursleden en zijn er ook diverse workshops te volgen ter ondersteuning.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke functie, maar wil je meer weten? Neem dan contact op met Marian Doorgeest (voorzitter), mobiel 06 24395412 of Irma Weening (bestuurslid algemeen), mobiel 06 11970152.

Zonnebloemafdeling Ureterp e.o.
Marian Doorgeest, voorzitter

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *