Bloeien in Wijnjewoude

Op 21 oktober zijn we officieel gestart met de bloeizone en wat zijn er al veel mooie activiteiten gaande waar we als inwoners aan mee doen of van genieten. De wandelroute Wijnjewoude in Beweging wordt goed bewandeld en de inwoners zijn druk aan het puzzelen om de letters in de juiste volgorde te zetten. Er hebben al drie mooie duur-samen heide wandelingen plaats gevonden, mindful wandelen.

Eekhout Bootcamp heeft een vlucht genomen en komt nu tweemaal per week samen. DWS-volleybal is in november met Cool Moves Volleybal begonnen, een team voor de mini’s van 6 t/m 12 jaar. Wat een mooie uitbreiding! En heb je de mooie banners met teksten bij de gereformeerde kerk al zien hangen? Een positieve boodschap meegeven, prachtig. De yogalessen voor kinderen en (jong)volwassenen zijn een succes en worden druk bezocht. Het koor Looft den Heer heeft zondag 19 november een prachtig optreden verzorgd voor onze inwoners. Onze dorpsgenoot Geale schreef in de vorige Bân dat hij geïnspireerd werd door bloeizone en aan zijn persoonlijke doelen ging werken, hoe mooi is dat. Hopelijk zijn er al aardig wat pakken suiker verhuisd naar de stapel voor de voedselbank. Er gebeuren te veel mooie dingen om op te noemen. Wil jij ook aansluiten bij een activiteit, meedoen aan de volgende fittest of aan je eigen doelstellingen werken, wees welkom! Op wijnjewoude.net/bloeizone lees je wat er allemaal te doen is.

Uitnodiging nieuwe fittesten
Het is ons een genoegen om je uit te nodigen om deel te nemen aan de Fittest, een initiatief van Bloeizone Wijnjewoude. Dit is een prachtige kans om verschillende aspecten van uw gezondheid te laten meten, waaronder bloeddruk, lengte, gewicht, coördinatie, conditie en spierkracht. De Fittest wordt georganiseerd op zaterdag 16 december 2023 in Dorpshuis de Swingel. Voor sommigen een herhaling om te kijken hoe het ervoor staat, voor anderen de eerste keer. In beide gevallen ben je welkom!
Na de test krijg je advies van een professionele sportcoach die je helpt bij het begrijpen van jouw resultaten en je begeleidt om op een verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. De resultaten zijn voor jouzelf en worden niet gedeeld. Wij geloven dat een gezonde gemeenschap begint bij gezonde inwoners en we kijken ernaar uit om je daarbij te mogen helpen. Meld je aan via dit formuliertje.

 

De eerstvolgende Bloeizone maaltijd is op donderdag 28 december in de Swingel. Inloop is vanaf 17.00 uur. Er kan tot uiterlijk 19.00 uur worden gegeten. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 december 18.00 uur via de intekenlijst in de Swingel of via dit formuliertje.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *