Carbidschieten populair in Wijnjewoude

Voor de mensen die met de auto waren gekomen, was het zoeken naar een plekje aan de Merkebuorren. Het carbidschieten kon rekenen op veel publieke belangstelling. Âldjiers ploech Wynjewâld had dan ook haar best gedaan om het publiek te vermaken. Er was een flinke tent op het parkeerterrein waar de toeschouwers droog stonden en terecht konden voor een drankje. Daarnaast werd het publiek muzikaal vermaakt door de zangers Grutte Geart en Taeke Stoker.

Uiteindelijk draaide het natuurlijk wel om het carbidschieten zelf en dat stelde niet teleur. Er stond een hele rij carbidbussen klaar die afwisselend schoten. Degene die de voetballen kon halen had vandaag een zware dag gelet de verre afstand die de ballen konden bereiken. Al met al een geslaagd evenement zodat Wynjewâld knallend het jaar uitgaat. Complimenten aan de organisatie!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *