Kerstwandeltocht scholen

Op woensdag 20 december organiseren ‘Skoalle de Sinnewizer’ en ‘Peutergroep de Telle’ een kerstwandeling. De wandeling is voor alle peuters en basisschoolkinderen met hun gezin, verzorgers en familie. Je kunt je opgeven via de peutergroep en de basisschool.

De wandeling gaat door Wijnjewoude. Op het routekaartje zie je hoe we lopen.

Woon je aan deze route? Dan willen wij je vragen om je huis of tuin te verlichten, zet een kerstster voor het raam, brand een kaarsje of zet misschien wel sfeervolle kerstmuziek aan. Wees vooral creatief. Er zullen heel wat gezinnen langs je huis lopen.

Er zijn verschillende starttijden. De gezinnen wandelen tussen 16.00 en 19.30 uur bij jou langs.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *