Zonnebloem bij blijspel Frieschepalen

De Zonnebloemafdeling Ureterp e.o. laat haar gasten op woensdag 21 februari 2024 meegenieten van het blijspel ‘Alle ballen op Bertha’. Toneelvereniging ‘Nij Libben’ uit Frieschepalen voert dit om 14.00 uur op in dorpshuis ‘De Dobber’ in Frieschepalen en De Zonnebloem zorgt ervoor dat toneelliefhebbers in de zaal een plekje kunnen krijgen.

In dit blijspel worden de toeschouwers meegenomen naar het eetcafé van Bertha Wolters. Binnen vierentwintig uur moet het naar frituurvet ruikende café worden omgetoverd tot een chic restaurant en dat zorgt voor hilarische taferelen. De spelers van ‘Nij Libben’ zullen dit blijspel met verve ‘op de planken’ brengen.

De kosten voor deze nieuwe Zonnebloemactiviteit zijn 10 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief entree en twee keer koffie met cake. Wie erbij wil zijn, kan zich vóór 18 januari opgeven bij onderstaande contactpersonen. Wie niet zelf naar het dorpshuis kan komen en graag wil worden opgehaald kan dat aangeven

Wanneer : Woensdag 21 Februari 2024
Kosten: € 10,- pp

U kunt zich vóór 18 januari 2024 opgeven bij: Zwaantje v.d. Wal 0516 481667 of Anke Posthumus 0516 481635

Het bestuur van de Zonnebloemafdeling Ureterp e.o.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *