Bloeizone maaltijd

Op 30 november hebben 35 mensen kunnen genieten van een heerlijke Bloeizone maaltijd in de Swingel. Het menu was deze keer bedacht en bereid door Kevin de Boer.
Heerlijke stampotten met verschillende gezonde groenten- en kruiden combinaties werden op tafel getoverd. In één woord: Verrukkelijk!! De aanwezige dorpsgenoten hadden het gezellig onderling. De avond smaakte naar meer en dus werd er op 28 december opnieuw door Kevin gekookt: Heerlijke snert.

Vanaf januari 2024 zal er door Kevin op de laatste woensdagavond van de maand worden gekookt. Ervaring heeft geleerd dat de donderdagavond voor het Swingel-personeel tot teveel logistieke problemen in de keuken leidt.
Aanmelden voor de bloeizone maaltijd van 31 januari kan via swingel@wijnjewoude.net of via een intekenlijst in de Swingel. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 29 januari. Inloop vanaf 17.00 uur. Er wordt rond 18.00 uur gegeten.

We kunnen de maaltijden nog een paar keer gratis verstrekken van het beschikbare subsidiegeld “Mienskip en Bedriuw”. Daarna zullen we om een financiële bijdrage moeten vragen. Of we hiermee verder kunnen gaan is mede afhankelijk van helpende handen. We hebben gemerkt dat we meer vrijwillige koks nodig hebben.

Dus lijkt het jou leuk om samen onder leiding van een enthousiaste kok te koken voor dorpsgenoten, meld je dan aan. Dat kan bij Tineke Dreijer 06 24248042. dreijer001@gmail.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *