Kaartverkoop Allinnich Anna gestart

Op 24 februari in De Swingel: Allinnich Anna met Nynke Heeg.

In deze muzikale, tragikomische Friestalige theatervoorstelling wordt het verhaal van Anna verteld. Ze verzorgt met een ijzersterk lijf en een hart vol liefde zieke dieren in haar dierenopvang. Als ze een herseninfarct krijgt is ze plotseling tot niets meer in staat. De opvangdieren zijn elders ondergebracht en Anna grijpt zich met haar vingertoppen aan het leven vast.

We worden meegenomen in de belevingswereld van Anna en haar weg om zichzelf te worden in een veranderd lichaam. Zij wordt daarbij bijgestaan door haar liefste hond Jakobus, die haar vreugdevol en onvoorwaardelijk lief heeft. Een mysterieus figuur op de achtergrond met een belangrijke boodschap van hoop. En dierenarts Klaas die worstelt met zijn verwachtingen van de liefde en het leven. Anna maakt daarin onbewust heel wat los bij Klaas.

Spel: Nynke Heeg, Wybo Smids en Romke Gabe Draaijer

Voor meer informatie: Allinnich Anna — Tet Rozendal | op locatie: Wijnjewoude | Schouwburg De Lawei

 

KAARTVERKOOP 

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Allinnich Anna: nog kaarten beschikbaar - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *