Anker en Anker komen naar de Swingel

We kennen de gebroeders Anker als het bekendste advocatenduo van Friesland. Samen hebben ze 82 jaar aan expertise, maar van ophouden is nog zeker geen sprake! Zelfs nu de heren de leeftijd van 70 jaar zijn gepasseerd gaan ze nog steeds het land door om lezingen te geven. En ook zijn ze bereid naar Wijnjewoude te komen. Prachtig dat dit gelukt is. De populariteit van de gepensioneerde advocaten Wim en Hans Anker is nog steeds zeer hoog en we verwachten dat dit in Wijnjewoude ook een groot succes zal worden.

De twee strafrechtadvocaten krijgen vaak te horen: ‘hoe kunt u criminelen bijstaan?’. Wim en Hans leggen het graag op verschillende manieren aan de bezoekers uit. Een avond die je niet mag missen.

De avond wordt georganiseerd door de VVV. Een kaartje kost € 12,50. Bestel hier je kaartjes online.

12 april 2024, 20.00 uur in de Swingel.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *