Koffiemorgen Zonnebloem in het Waldhûs

7 januari 75 jaar Nationale Zonnebloem

Op de dag af 17 januari bestaat de vereniging de Zonnebloem precies 75 jaar, daarom was er vandaag gebak. Om ongeveer 10 uur genoten wij van de koffie en smullen van het lekkere gebak in het vernieuwde zaaltje. Het ziet er prachtig uit, mos tegen de wand, nieuwe gordijnen en met wrappen kan je veel doen. b.v. aanrechtkastjes, deuren en ramen vernieuwen. Ondertussen werd er door de Zonnebloem verteld dat ze ook in kleine groepjes wat kunnen organiseren. Er ging een boekje rond met diverse activiteiten, waar je als deelnemer graag nog eens naar toe zou willen.(groot succes). Tijdens deze ochtend was er ook tijd voor de Bingo met prijzen die iedereen kan gebruiken o.a. theepakket met koekjes en chocola en er was weer de bekende fruitmand. Voor de dubbele Bingo’s was er een troostprijs. Er was ook weer een prijs voor de staande bingo’s. Na verschillende hapjes en drankjes werd er nog een grappig verhaaltje verteld. Er waren 18 personen en het was weer een gezellige morgen.

Namens de Zonnebloem Ureterp e.o.
Zwaantje en Anke.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *