Nieuw in Wijnjewoude – Pilates en Flow Yoga

Graag verwelkom ik jou in Studio Vrijzicht voor Pilates lessen of Flow Yoga lessen. Vanaf 13 februari op dinsdagen, 19.00 – 20.00 uur Pilates en van 20.15 – 21.30 uur Flow Yoga.

Pilates
Pilates is een fysieke en mentale bewegingsmethode. Het zorgt voor een optimale lichaamshouding met verbetering van kracht, concentratie, souplesse en figuur. Pilates is vandaag de dag een essentieel onderdeel van een gezonde levenswijze, vooral omdat de oefeningen van jong tot oud in alle veiligheid beoefend kunnen worden. Bij Pilates trainen we de houdingsspieren dit zijn de diepere spieren in ons lichaam. Fysiotherapeuten adviseren tegenwoordig ook steeds meer patiënten met nek- en rugklachten om aan Pilates te doen. Dit komt omdat je met Pilates ook werkt aan de dieper gelegen spieren. Je kunt hierdoor rugklachten en nekklachten verminderen en voorkomen.

Flow Yoga
Flow yoga is een yogastijl die lichter is dan poweryoga en krachtiger dan hatha yoga. Door elementen van beide yogastijlen te gebruiken is flow yoga ontstaan. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling. Bij flow yoga is je adem een belangrijke leidraad: de vloeiende, verruimende ujjayi adem geeft verdieping en ritme in de les en het blijft je gids bij het ontdekken van je grenzen. Het bewust worden en blijven van je adem, samen met de aaneenschakeling van de houdingen, creëert een rustige dans: de flow.

Wie ben ik?
Mijn naam is Astrid van der Beek. Samen met mijn vriend, 2 dochters en onze huisdieren wonen we sinds kort in Drachten. Ik heb jarenlang in Kudelstaart gewoond, in de buurt van Schiphol, en geef al meer dan 10 jaren pilates en yogalessen. Iedere les voelt nog steeds als een cadeautje. Het voelt niet als werk, het is mijn passie die ik graag met je deel. Graag verwelkom ik je in de les. Wees welkom voor een proefles om het te ervaren. Voor meer informatie ga naar yogaenpilatesfun.nl of bel/app mij via 06 13873891.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *