Yo-ga-bewegen in Studio Vrijzicht

Vanaf woensdag 7 februari zal Nynke Blom wekelijks van 9.00 tot 10.15 uur een Yo-ga-bewegen les verzorgen in Studio Vrijzicht. Zij is fysiotherapeut bij Fitaal en in haar eigen praktijk Sinnig is ze vooral haptotherapeut en is yoga een grote inspiratiebron. Een prachtige combinatie. In haar werk draait alles om bewegen en bewogen worden, zowel lichamelijk als gevoelsmatig. In de lessen gaat ze spelen met en delen van haar kennis en ervaring van de afgelopen 34 werkjaren.

De Yoga-bewegen les is een combinatie van mindfulness yoga, integraal bewegen, chi gong, yin yoga en stilte… stilstaan bij en bewegen naar lichter leven. Een reisje om thuis te komen bij jezelf. Welkom! Wolkom! Voor meer informatie en aanmelden: nynke@sinnig.nl of bel naar 06 82003968.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *