Berichten van de Swingel

We zijn blij te kunnen melden dat het Swingel-bestuur met Sjoerd Schaafsma en Johan Storteboom is uitgebreid van vier naar zes leden. We hebben veel plannen, er zijn veel activiteiten en op de achtergrond is er ook van alles wat aandacht vraagt. Kortom, welkom Sjoerd en Johan!

In ons cafetaria is het team uitgebreid met de dames Fenna van der Woude en Caroline de Lange. Samen met Jolien en de juniorcrew zorgen ze van donderdag tot en met zondag voor een gevarieerd aanbod en vlotte bediening. Vanaf de heropening was Oeds-Jan als vaste medewerker actief in de keuken. Maar begin april heeft hij afscheid genomen om alle aandacht te kunnen geven aan zijn examen. Daarna verlaat hij Wijnjewoude om te gaan studeren. Dank Oeds-Jan voor je inzet en voor jou én alle andere examenkandidaten veel succes!

Nu het mooie weer aanbreekt gaat ons terras weer open. De stoelen en parasols komen uit de winterberging. De eerste paar heerlijke lentedagen hebben we al gehad. Wees welkom voor een hapje of drankje op het gezellig ingerichte terras.

Op cultureel gebied hebben we dit seizoen nog één activiteit in het vooruitzicht. Vrijdag 12 april hopen we een interessante en mooie avond te hebben met Anker & Anker. Deze twee broers gaan als gepensioneerde advocaten in op hun manier van werken. Opnieuw vindt deze avond plaats in de sporthal. Veel ruimte dus, in een theatersfeer zoals die ook was bij ‘Allinich Anna’. Nog geen kaarten? Dan ben je helaas te laat. De voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *