Dorpsfeest 2024 – nieuws

Het programma is bijna rond dus volg daarvoor onze social mediakanalen. We zijn te vinden op facebook en ook op Instagram als `Dorpsfeestwijnjewoude`.

W kondigen vast de activiteiten aan waarvoor je je moet opgeven. Op donderdagavond 13 juni gaan we onder leiding van de sterkste man ter wereld, Wout Zijlstra, de krachten van onze buurten meten tijdens de Highland Games. Een avond met uiteraard de onderlinge strijd van de teams uit het dorp maar ook krachtige demonstraties van Wout en zijn team. Lijkt het jullie leuk om mee te doen? Geef je op met een team van 6 personen (met tenminste twee vrouwen). Dit kan door te mailen naar: dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com.

Op de vrijdag 14 juni hebben we de playbackshows voor zowel de kinderen als de ouderen. Er is een maximum aantal deelnemers en vol is vol. Dus geef je snel op als je mee wilt doen! Om 16.00 uur is de playbackshow voor de kinderen van de basisschool en om 20.00 uur voor de ouderen. Inmiddels is de kinderplaybackshow volgeboekt. Je kunt je nog wel op de reservelijst laten zetten. Opgave ook op: dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *