120 jaar Meinsma groots gevierd

Groot feest bij Meinsma. Dit mooie familiebedrijf pakte flink uit toen zij deze week hun 120-jarig bestaan met het dorp en hun klanten vierden.

Een bingo op donderdag. Op vrijdag een pubquiz. En op zaterdag onder andere de verloting van een gloednieuwe e-bike.

Bij de pubquiz streden maar liefst 15 teams met elkaar om de eer van Meinsma en natuurlijk de mooie prijzen. De eerste prijs ging naar team ‘Ald Merkebuorren’. Team ‘de Heideroosjes’ werd tweede en team de ‘Oerdropkjes’ – na een geweldige tweede helft – derde. Jan Dirk van der Meulen zong de vragen op zijn bekende vakkundige wijze aan elkaar.

Zaterdag werd de e-bike verloot. Maar eerst zette Inge Breedijk als een volleerd presentator de familie Meinsma en het bedrijf in het zonnetje. Er waren bloemen voor het gezin Meinsma (Hans, Mirjam, Nick en Jaap) en voor Mem (Anneke) Meinsma. Ook zus Angelique en Bart werden in het bloemenzonnetje gezet. Medewerker Janco, die al jaren en jaren voor Meinsma werkt en in al die jaren maar één keertje ziek is geweest, behoort ook echt tot het winkelmeubilair. Zijn collega Daan komt wat dat betreft net kijken. Beiden kregen terecht lovende woorden én een leuke attentie.

Nadat Janco het winnende lot had getrokken, was de fiets voor oud-Wijnjewoudster Tjamme Duursma die zei dat hij de fiets prima kan gebruiken voor zijn woon-werkverkeer.

Hierbij de feestelijke foto’s van de pubquiz en de verloting (meer foto’s op facebook)

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *